Påminnelse om ordnings och trivselregler

Byte av portkoder
Vi byter i kväll till nya portkoder. Lämna inte ut koden till obehöriga, släpp inte in servicepersonal, bud etc. Ska någon utomstående in får de kontakta den de ska till i den relevanta porten.

Tvättstugor
Efter användning ber vi alla städa efter sig och torka av filter i såväl torktumlare som torkskåp, borstar finns placerade för detta ändamål.

Sopor/sopsugen
Sopsugen föreningen är ansluten till har drabbats av ovanligt många stopp och reparationskostnaderna har ökat kraftigt. Var noga med vad ni slänger i sopnedkastet  och knyt ihop påsarna ordentligt.

Grovsoprummet
Var noga med sorteringen, när det kommer till kartonger vänligen vik ihop dem. Det blir snabbt fullt när kartonger slängs hela och det blir förhöjda kostnader för oss boende om vi måste tömma oftare. Se till att alltid stänga dörren ordentligt så ingen obehörig kommer in i soprummet.

Snö på balkonger och takterrasser
Nu när snön har kommit vill vi påminna samtliga om ansvaret som boende att skotta/borsta bort snön löpande från era balkonger och terrasser (säkerställ att ingen är under och får snö på sig).

Kommentera