Styrelsen söker nya ledamöter

Hej, Har du tänkt på hur viktigt det är att DIN bostadsrättsförening är välskött? Det gäller din kanske största investering. I BRF Skvadronen har vi en lång och god historik av en välskött förening, just på grund av att vi haft förmånen av en engagerad styrelse. Mandatperioden löper ut för flera ledamöter och inför årsmötet behöver styrelsen fyllas på med nya krafter .Vi söker nu 5st styrelseledamöter, utan påfyllning blir det svårt för styrelsen att klara sitt uppdrag, vilket kommer påverka vår fina förening.

Arbetet i styrelsen är egentligen inte så krångligt, mycket av arbetet handlar om att koordinera rätt förvaltning och underhåll av våra fastigheter med externa leverantörer. Samt vara behjälplig vid medlemmarnas frågor. Styrelsen har en väl upparbetad plan för fördelning av ansvarsuppgifter. Du erhåller även ett styrelsearvode för ditt arbete och engagemang. Det är en fördel om vi kan få en bra blandning i styrelsen, med olika erfarenheter och bakgrund, såväl yrkesmässigt som utbildningsmässigt. Vi ser positivt på om du har ett intresse för ekonomiska frågor eller tekniska frågor. Även valberedningen behöver fyllas på. Valberedningens uppgift är främst att föreslå lämpliga kandidater samt arbeta fram en lämplig ersättningsnivå för styrelsen. Till valberedningen söker vi 1person.

Är du intresserad, eller vet någon som skulle passa? Hör av dig till Jossi Sabbah i Valberedningen. Han nås på jossi@sabbah.se alt 0707-77 24 36

Kommentera